MËNGJESI

Në mëngjesin tonë të shijshëm, në përdorim produkte të përshtatshme sezonale. Në Byfenë e mëngjesit tonë do të gjeni Bukë të pjekura, Djathë dhe Sallam, Mysli dhe ushqim Vezësh. Sigurisht ju mund të gjeni Kafe edhe Caj të nxehtë ne mëngjesin tuaj.