DHOMAT

Kur menduam se si duhet të duken Dhomat tona, shpejt u pajtuam: Të rehatshme! Me stil! Praktike!
Të gjitha Dhomat tona ofrojnë hapësirë dhe atmosferë të këndshme. Ngjyra të këndshme, qetësuese, një
dritë inteligjente dhe sistem të shëndoshë dhe Shtretër të mëdhenj ju ftojnë të relaksoheni nga një ditë e trazuar.

KOMOD | 17qm

Emri i kësaj kategorie të Dhomës thotë të gjitha për këtë Dhomë. Pajisjet tona të plota në më pak metra katrorë. Këto Dhoma janë perfekte për nj ë Person e ose për dy Persona.

Dhoma është e pajisur me:

WIFI,  Tv, Tush,  Fyn, Klima, Ndalohet pirja e duhanit, Nga dy Jostakë,  Bluetooth-Zëshnika, Kreveta të ndarë, Arkë e sigurt

POPULLOR | 25qm

Dhomat popullore jane prefekte për dy Persona dhe shumë valixhe

Dhoma është e pajisur me:

WIFI,  Tv, Tush,  Fyn, Klima, Ndalohet pirja e duhanit, Nga dy Jostakë,  Bluetooth-Zëshnika, Kreveta të ndarë, Arkë e sigurt, 2.20m  shtretër

POPULLOR | 25qm

Dhomat popullore jane prefekte për dy persona dhe shumë valixhe

Dhoma është e pajisur me:

WIFI,  Tv, Tush,  Fyn, Klima, Ndalohet pirja e duhanit, Nga dy jostakë,  Bluetooth-Zëshnika, Kreveta të ndarë, Arkë e sigurt, 2.20m  shtretër

BOLLËK | 30qm

Dhomat më të mëdha te Hotelit tonë. Hapsira e Bollshme në dispozicionin tuaj ju bën që të keni një befasi të këndshme.

Dhoma është e pajisur me:

WIFI,  Tv, Tush,  Fyn, Klima, Ndalohet pirja e duhanit, Nga dy Jostakë,  Bluetooth-Zëshnika, Kreveta të ndarë, Arkë e sigurt, 2.20m  shtretër