Hotel – U7

Hoteli ynë është modern dhe i zgjuar. Në gjermanisht do të thot i thjeshtë.
Hoteli gjindet në mes të Outletcity Metzingen. Brenda 5 minutave ju mund të arrijnë në dyqane në këmbë.

DHOMAT

Kur menduam se si duhet të duken Dhomat tona, shpejt u pajtuam: të Rehatshme! të Stiluara! Praktike!

REZERVIMI

Rezervojeni dhomën tuaj DIREKT TEK NE!
+49 7123 9570300